top of page
Foodtruck turnhout.jpg

About Us

The Full Story

Welkom bij Yalla Yalla, de foodtruck die jouw smaakpapillen verwent met de meest authentieke en huisgemaakte Libanese gerechten! Onze passie voor de Libanese keuken is ontstaan uit onze liefde voor verse, kwalitatieve ingrediënten en ons verlangen om deze culinaire schatten te delen met anderen.

 

Of je nu een intiem feestje thuis organiseert of een groot bedrijfsevenement plant, bij Yalla Yalla vinden we altijd een cateringoplossing op maat van jouw wensen en budget. Onze kleine aanhangwagen met open keuken is perfect voor een gezellig privé-evenement, terwijl onze foodtruck met ingebouwde keuken ideaal is voor grote evenementen.

 

Sinds 2015 hebben we heel wat festivals, bedrijfsfeesten en privé feesten in vuur en vlam gezet met onze overheerlijke Libanese streetfood. Onze gerechten zijn niet alleen vers en homemade, maar ook zero waste. We zijn er namelijk van overtuigd dat het mogelijk is om lekker te eten en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

Bij Yalla Yalla draait alles om het creëren van een unieke en smaakvolle ervaring voor onze klanten. Ontdek onze heerlijke Libanese specialiteiten en laat je verrassen door onze passie voor food en gastvrijheid.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page